Zina Dumitrescu la zi aniversară

Zina Dumitrescu, sărbătorită cu fast de elevii săi

Zina Dumitrescu, la cei 80 de ani ai săi, a avut parte de cadoul mult dorit: să-i vadă pe toţi apropiaţii săi reuniţi încă o dată. Ei bine, da, chiar dacă au trecut mulţi ani de când emisiunea de după-amiază de la TVR, Marina Almăşan a readus spiritul „Ceaiului de la ora 5”, în cadrul căreia Zina Dumitrescu avea rubrica sa de modă, şi a pus în scenă, pe platforma outdoor a Vilei 23 din Snagov, o ediţie aniversară – ca un tribut adus celei care a performat şi a influenţat destine în industria modei. Zina Dumitrescu la zi aniversară

Pe lângă prezentatoarea Marina Almăşan, gazda evenimentului a fost Dana Săvuică. Ea a şi făcut ca această întâlnire să fie posibilă. Alături de ea şi de manechinele generaţiei sale, au venit şi manechine din generaţia mai veche. Vechea echipă a „Ceaiului de la ora 5”, în frunte cu Ştefan Cazimir şi Viorel Gaiţă. Și designeri şi artişi dragi sufletului Zinei.

Show-ul a debutat cu un minirecital al Corinei Chiriac. Artista a oferit publicului un potpuriu cu cele mai cunoscute cântecele ale sale. Apoi a urmat de un moment de de cabaret, când manechinele au defilat în ţinute alb-negru, cu baston şi joben.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.