Whats Up și Simina și-au făcut jurămintele pe viață

Whats Up s-a căsătorit ieri.

Iubita sa, Simina a spus ”da” după trei ani de cereri în căsătorie. În lacrimi, la altar. Au fost cununați de Andra și Cătălin Măruță. Le-au fost alături încă de când s-au cunoscut. Whats Up și aleasa lui, Simina, au avut mari emoții la nunta lor. Mirele, foarte credincios, a pupat icoanele, iar soția sa a plâns în biserică. Marius Ivancea  s-a făcut cunoscut drept Whats Up.

Whats Up și Simina și-au făcut jurămintele pe viață

S-a căsătorit civil și religios cu aleasa sa. După trei ani de cereri în căsătorie Simina Costea, iubita lui și cea care îi este manager, a acceptat să-i poarte numele soțului său. Având sute de invitați și nași cu patalama, este vorba de popularii Andra și Cătălin Măruță. Locul convenției legale a fost unul special, un palat istoric situat la 20 de kilometri de București.

Pe pajiștea căruia mirii și-au jurat credință veșnică. În fața unei capele medievale veche de 150 de ani. Cu o siluetă nouă, cântărețul a probat variantele de ținute cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Având încredere sută la sută că va fi îmbrăcat impecabil. Simina a purat o rochie superbă, albă, cu mânci lungi. Din dantelă, care a atras atenția tuturor celor prezenți la eveniment

Whats Up și Simina și-au făcut jurămintele pe viață

Prezentatorul Pro Tv, Cătălin Măruță, i-a promis solistului încă din 2014 că-i va fi naș. După ce solistul a cerut-o pe iubita sa de soție în direct, în emisiunea pe care o moderează. De atunci What’s Up a reiterat anual cererea în căsătorie. Ba la scenă, ba în fața nașilor, ba în fața prietenilor. Ruby și Claudia, iubita lui Dorian Popa au fost domnișoare de onoare la nunta lui lui What’s up cu Simina, Palatul Știrbey. Fetele au făcut senzație la eveniment. Ținuta lor a atras privirile tuturor. Extrem de sexy, cele două au purtat rochii lungi și foarte decoltate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.