Vlad Miriță party cu 350 de invitați

Vlad Miriță a avut nu mai puțin de 20 de artiști și ansambluri populare ce au urcat pe scenă la petrecerea ce a urmat cununiei religioase.

Vlad Miriță, tenorul Operei Române, a avut la nunta sa cu fostul model Maria Natura peste 350 de invitați. Eveniment pentru care a rezervat cel mai generos restaurant din Târgoviște, orașul său natal. Atmosfera a fost întreținută de circa 20 de artiști și ansambluri populare. Au urcat pe scenă, într-un adevărat maraton muzical, ce a început ieri, la apusul soarelui. Vlad și Maria s-au cununat religios tot în cursul zilei de duminică, la Mitropolia Târgoviște. Una dintre cele mai vechi biserici din vechea cetate de scaun. Cununia civilă a avut loc în urmă cu două săptămâni. Doar în prezența membrilor familiei și a câtorva prieteni.

Vlad Miriță party cu 350 de invitați

Dacă inițial evenimentul a fost schițat în baza unor teme populare având în vedere procupările lui Vlad Miriță pentru tradiții, teatru și istorie, mirii nu s-au îmbrăcat în costume tradiționale, ci în ținute elegante. Nași au fost doctorul veterinar Dragoș Petrache și soția sa. Nicoleta Matei, ansamblul Junii Sibiului, Julia Jianu și Monica Anghel au cântat la nunta lor. Vlad Miriță s-a logodit cu Maria la începutul anului, imediat după ce s-au cunoscut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.