Vedetele de OSCAR și trendul în modă. Bijutierul starurilor Neil Lane este cel care le ajută pe actrițe să strălucească pe covorul rosu de aproape 25 de ani. Cu o așa experiența de un sfert de un secol în spate, el se poate anticipa ce se va întâmpla în cea mai lungă noapte a Hollywoodului – Gala Premiilor Oscar.
“Cei mai mulți cred că este vorba doar de strassuri și diamante . De fapt este vorba despre arta mea personală, despre viziunea mea personala. Este o chestiune despre cum asociezi rochia potrivită pe fata potrivită și ce mai pui pe lângă la un asemenea tip de eveniment.I le-am dat ei deși nu erau chiar ce avea în gând , dar am știut că ea va fi atracția pe covorul roșu cu acest colier. Dar ea l-a pus în spate și a creat toată această senzație cu acest tip de aspect lanț întors.” 
Neil Lane a adaugat in lista sa de succese apariția lui Lady Gaga la Globurile de Aur care a purtat diamante și platină de câteva milioane de dolari. Artista avea brățari cu incrustații marca Lane de 150 de carate în valoare de 1,5 milioane (USD). Și a pus capac cu cerceii de diamant în formă de pară de 2,5 milioane de dolari de numai 40 carate
Jennifer Lawrence nu a câștigat un Oscar în 2015, dar a fost considerată un trend setter pentru că a purtat un diamant de 45 carate, și un colier de platină în valoare de 1,5 milioane dolari. Mulți presupun că farmecul e dat doar de bijuterii și diamantele, dar pentru Neil Lane, care a studiat arta la Paris din adolescență, este vorba despre adaptarea viziunii sale personale cu momentul potrivit. Premiile Academiei Americane de film vor avea loc duminică 28 februarie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.