Elena Carstea, una dintre cele mai mari cantarete de la noi, este o anonima in Statele Unite al Americii. Aceasta inca mai spera sa se faca remarcata, iar ultima ei incercare a fost un complet esec, chiar daca a mintit in legatura cu varsta ei…

O cantareata desavarsita in tara natala, Elena Carstea nu a reusit sa dea lovitura in cariera artistica peste Ocean. S-a mutat in America in urma cu mai bine de 10 ani si este casatorita, deci implinita pe plan personal, insa viata profesionala a stagnat complet.

Artista s-a maritat cu un cettean american, Glenn Muttart, dupa care s-a stabilit impreuna cu cele doua fiice ale sale in Florida. A fost una dintre cele mai celebre cantarete din Romania, insa nu a avut nicio sansa in State. Ea s-a reorientat profesional si a devenit asistenta medicala, agent imobiliar si chiar distribuitor independent de fructe si sucuri.

De curand, Elena si-a mai incercat o data norocul, in ideea ca pasiunea ei pentru muzica nu s-a stins niciodata, ea facandu-si un profil pe un renumit site de talente. Aici, utilizatorii se inscriu si se descriu, enumerandu-si calitatile in mai multe domenii, precum dans, muzica, actorie sau modelling, in ideea de a fi descoperiti de cautatorii de talente. Vedeta noastra este inca aspiranta in tara tuturor posibilitatilor, asa ca si-a inscris talentele pe site-ul respectiv.

Profilul sau este facut cu numele american, Elena Muttart, iar Carstea se declara interesata de actorie si modeling.

“Am un talent urias, pe care vreau sa-l arat lumii”, este descrierea pe care si-a facut-o Elena pe portalul de talentati aspiranti.

Aceasta a mai precizat si ca are 20 de ani de cariera muzicala si peste 12 premii obtinute la concursuri internationale. Toate aceste date sunt cat se poate de corecte, singura discrepanta cu adevarata Elena Carstea este varsta.

Cantareata a precizat ca are 42 de ani, desi in luna februarie a acestui an ea a implinit frumoasa varsta de 53 de ani.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.