Dacă ești fan al muzicii country, știi despre cine vorbim. Taylor Swift este, în acest moment, unul din artiștii pe val în industria muzicală, cu zeci de premii la activ.
Taylor Swift câstigă 1 milion de dolari pe zi!Colegii de la MailOnline au estimat faptul că, anul acesta, Taylor Swift a încasat onorarii de aproximativ 317 milioane de dolari. Dacă facem o operațiune aritmetică, simplă, putem constata că Taylor a încasat pe zi, aproape 1 milion de dolari, clasând-o ca fiind cea mai bine plătită artistă a momentului.
Taylor Swift câstigă 1 milion de dolari pe zi!Ultimii doi ani, cel puțin din punct de vedere profesional, au fost profitabili 100% pentru Taylor Swift, dată prin lansarea celui de-al cincilea album, „1989”, în 2014 și culminând cu turneele de succes și contractele de publicitate, extrem de profitabile din 2015. Dacă stăm să ne gândim că doar primele cinci concerte de promovare a albumului apărut în 2014, „1989 – World Tour”, i-au adus încasări de 17 milioane de dolari, putem să deducem de aici fabulosul câștig al artistei.
Taylor Swift câstigă 1 milion de dolari pe zi!Celebra revistă Forbes a inclus vedeta americană în topul anului 2015 al celor mai influenți oameni de afaceri de până la 40 de ani. Nu putem decât să admirăm dedicația și munca artistei și să-i urmărim cariera fulminantă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.