Sylvia Sarbu traieste o frumoasa poveste de dragoste si este in culmea fericirii. Cantareata ii face declaratii emotionante de dragoste iubitului sau Dragos, chiar pe Facebook, pentru ca doreste ca toata lumea sa ii cunoasca sentimentele profunde pe care i le poarta.

„Azi m-am trezit fericită, căci după nişte ani de zile simt că în sfârşit păşesc cu încredere pe un drum frumos şi luminos. Azi ştiu să apreciez toate lucrurile bune şi minunate care mi se întâmplă, azi, iubirea este mai puternică şi mai frumoasă ca oricând. Sunt iubită aşa cum îmi doresc, aşa cum îi place sufletului meu şi nu există zi de la Dumnezeu în care să nu mulţumesc pentru curajul şi şansa de a lupta pentru fericire indiferent de cost. Nu spun că a fost uşor, însă a meritat. Astăzi îmi inundă inima toate amintirile frumoase iar asta îmi dă încredere în iubire şi în ziua de maine. La mulţi ani nouă, te iubesc în fiecare an tot mai mult Dragos Udeanu şi îţi mulţumesc că exişti şi că mă iubeşti aşa frumos!!!”, a scris Sylvia pe pagina sa de Facebook.

Vedeta nu a avut parte de o viata personala prea linistita, ea trecand printr-un divort dureros, lasand in urma o relatie de multi ani alaturi de Andrei Stefanescu, membru al trupei AlbNegru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.