Cine ar fi crezut ca Madalina Ghenea, una dintre cele mai cunoscute romance din industria cinematografica la momentul actual, s-a iubit in trecut cu modelul Bogdan Vladau.

Actrita a avut mai multe relatii cu barbati celebri, precum Leonardo di Caprio, Gerard Butler si Michael Fassbender, dar se pare ca inainte de a-si incepe ascensiunea rapida pe plan profesional, cea in care se afla acum, Madalina Ghenea a trait o idila cu Bogdan Vladau.

Surpriza! Bogdan Vladau s-a iubit cu Madalina Ghenea!

Bogdan Vladau a facut dezvaluirea in timpul unei emisiuni de la Prima TV spunand chiar ca regreta foarte mult ca nu a durat mai mult relatia, deoarece era foarte indragostit. Cantaretul o considera pe Madalina “o femeie de aur” si marturiseste ca a fost dragoste la prima vedere.

„Regret că nu a durat mai mult, ca să ne dăm seama amândoi dacă putea fi o relaţie de durată. Ne-am întâlnit la Milano. M-am îndrăgostit foarte tare de ea, este o femeie de aur. Cred că pentru mine a fost dragoste la prima vedere. Pentru ea nu ştiu”, a spus Bogdan Vladau. Acesta a mentionat ca, din pacate, relatia dintre el si Madalina Ghenea a durat doar trei saptamani.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.