Viata nu este cu siguranta usoara, iar pentru Tiger Woods nici nu pare a deveni prea curand.

La 39 de ani si in mijlocul celui mai prost sezon al carierei, Tiger Woods pare ca este iar cap de afis in publicatiile de scandal, fiind acuzat mai nou ca ar fi avut o relatie amoroasa cu Amanda Boyd, fosta sotie a partenerului sau de golf Jason Dufner.

Golferul s-a despartit in Mai de iubita sa, schioarea americana Lindsey Vonn, niciunul dintre cei doi nefacand nicio afirmatie referitoare la motivul despartirii.

Potrivit publicatiei americane National Encuirer, se pare ca motivul despartirii celor doi ar fi fost Amanda Boyd, recent divortata, care ar fi avut o relatie cu Woods in aceeasi perioada in care acesta se iubea cu Vonn.

Potrivit unei surse, chiar daca Tiger a avut o relatie de cativa ani cu Vonn, acesta a fost intresat intotdeauna de Amanda: „La inceput a fost vorba de un flirt inocent, dar la inceputul anului a devenit serios.”

De asemenea, o alta sursa a declarat: „Amanda este superba si este cunoscuta pentru faptul ca flirteaza cu ceilalti jucatori din PGA.” „Cred ca metodele de flirt si look-ul sau i-au captat interesul lui Woods.”

Potrivit actelor de divort, inregistrate in Martie, Boyd si Dufner au citat „incalcare iremediabila a casniciei” ca motiv al despartirii.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.