Mihaela Radulescu a aparut din nou inn lumina reflectoarelor intr-o ipostaza negativa. Solcanu si Mircea Zara s-au sesizat in legatura cu articolul postat de diva pe blogul personal.

Antipatia pentru Mihaela Radulescu creste pe zi ce trece. De aceasta data, vedeta si-a spus parerea despre comunitatile de gay la nivel mondial. Diva de la Monaco i-a jignit pe acestia spunand ca sunt anormali si comparandu-i cu teroristii si drogatii.

Vedetele de la nou care si-au declarat public orientarea sexuala au reactionat la spusele Mihaelei Radulescu. Mircea Solcanu si Mircea Zara au comentat spuse fostei prezentatoare.

„Nu o recunosc pe Mihaela in tot ce a spus, am fost colegi la Tele7ABC. O stiu foarte bine si nu se schimba asa usor. Este o tactica de marketing, asta e strategie americana pentru rating. Provoci pentru ca atentia sa fie atrasa. Nu este gandirea si mentalitatea construite in atata timp, nu ar putea scoate pe gura toate astea de la sine, e cineva in spatele ei. Se cere ca ea sa creeze scandal. Cand esti platit regeste faci ce ti se cere. Mihaela nu este asta, n-a fost vreodata” a spus sincer Mircea Zara despre atitudinea adoptata de Mihaela Radulescu.

“M-a jignit Mihaela prin postarea ei. Cine este Mihaela Radulescu sa stabileasca normalitatea? Daca eu nu incap in normalitatea ta, nu trebuie sa ma jignesti. Sunt cetatean cum este si doamna. Ea nu prea are multe idei in cap si cred ca i-a vazut pe Dolce&Gabbana cu ce au spus fata de copilul lui Elton John despre care au spus ca este un copil artificial. A vazut ca acest scandal a prins si daca n-ai idei te inspiri de la altii. Eu nu pot sa ma cert cu o femeie care isi pune mainile in sold. Acest mesaj as vrea sa fie tradus in germana si sa fie publicat si in Germania sa vada si iubitul ei. Cand m-a pupat pe obraz nu mi-a zis nimic, poate era mai cinstit asa. Mihaela, adu-ti copilul la Bucuresti aici nu-s atatia gay cati sunt la Monaco”, a comentat indignat.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.