ȘOC! Vedeta internată de urgență la spital.

Dacă lucrurile mergeau până acum pe un făgaș normal pentru Oana Roman, se pare că acum are din ce în ce mai multe probleme. Din păcate probleme se țin de ea și zilele trecute a fost surprinsă de paparazzi îndreptându-se de urgență într-o ambulantă către o clinică privată.

ȘOC! Vedeta internată de urgență la spital.
Iubitul vedetei, Marius Elisei, a stat pe toată perioadă, lângă ea, vedeta fiind supusă unor ample investigații, aceste date sugerând că starea sănătății ei nu este tocmai bună.at
ȘOC! Vedeta internată de urgență la spital.
Contactată de reporterii noștrii Oana Roman a dat o declarație, și din spusele vedetei, situația nu este una prea bună:

M-am trezit cu o durere acută de spate. Efectiv nu puteam să mă mişc, astfel că am pus mâna pe telefon şi am chemat salvarea. Medicii mi-au făcut o perfuzie cu un calmant acasă, pentru a mă putea deplasa până la spital. Acolo m-a consultat un neurochirurg şi mi-a spus că am un început de hernie. Eu am mai făcut tratament pentru asta, acum câţiva ani, dar acum se pare că a revenit. Medicii mi-au spus că trebuie să stau trei sau patru zile în pat, între 15 şi 18 ore pe zi. oricum îmi este foarte greu să mă deplasez. Marţi voi merge la un alt consult, iar apoi cred că voi face recuperarea de care am nevoie cu soţul Andreei Marin.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.