Frumoasa Roxana Ionescu si iubitul ei, Tinu Vidaicu, si-au spus adio dupa un an si jumatate de relatie. In ciuda faptului ca apropiatii spuneau ca cei doi se pregateau sa paseasca spre altar si chiar cuplul parea fericit, se pare ca soarta le-a fost impotriva. Motivul, desi incert, bate mult spre infidelitate…

Roxana Ionescu a avut parte de foarte multa suferinta in dragoste. In anul 2012 s-a despartit de omul de afaceri Laurentiu Gheroghe, punand capat unei casnicii de sase ani. Motivul a fost unul dureros, sotul sau fiindu-i infidel timp de ani intregi cu sora nasei lor de cununie. Foarte ranita si dezamagita, “Mama Natura” nu s-a mai apropiat de niciun barbat pentru multa vreme, ba chiar a inceput sa creada in existenta dragostei. La inceputul anului trecut, insa, ea a inceput sa se afiseze la bratul unui om de afaceri din Timisoara. La scurt timp a recnoscut ca are o relatie cu ravnitul burlac, Tinu Vidaicu.

Inca de atunci, Roxana a facut saptamanal naveta intre Capitala si Timisoara, pentru a fi alaturi de barbatul care i-a cucerit inima. Distanta dintre ei nu parea sa fie un obstacol, iar relatia Roxanei cu Tinu parea sa mearga ca pe roate. Apropiatii cuplului au marturisit chiar ca tanarul cuplu doreste sa isi intemeieze o familie si ca anul acesta se aud trambite de nunta.

Se pare ca norocul nu i-a suras in dragoste Roxanei nici de aceasta data! Chiar in pragul cununiei civile, cei doi au decis sa se desparta. Roxana Ionescu a confirmat aceste zvonuri si se pare ca relatia este ca si sfarsita.

„Este adevarat, am luat un fel de pauza, de trei saptamani nu am mai fost la Timisoara. Sunt implicata intr-un nou proiect de televiziune, despre care momentan nu vreau sa vorbesc, asa ca am preferat sa ma ocup de cariera. Voi mai fi „sechestrata” timp de cateva saptamani, apoi voi avea o discutie cu Tinu in care vom vedea daca relatiile s-au racit de tot sau daca se mai poate face ceva sau daca fiecare isi vede de viata lui”, a declarat frumoasa vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.