Ani de zile ne-a încântat cu vocea lui și cu hit-urile scoase pe piață, de-a lungul timpului. Multe domnițe au tânjit la el și nu de multe ori a fost asaltat de fane cu cereri, care mai de care, mai deocheate.

Din păcate trebuie să le anunțăm, că de la anul, Tavi Colen, de la trupa Talisman, că despre el este vorba, se căsătorește și nimeni și nimic nu-l mai întoarce din drum, mai ales că, aleasa inimii lui, Emma Ștefan este cea care i-a furat, definitiv, inima.

Senzațional! Ce vedetă se căsătorește anul viitor?

Cuplul îndrăgostit deja este în febra pregătirilor de nuntă, iar oficializarea relației, în fața ofițerului de stare civilă, conform celor spuse de cei doi, va avea loc în prima parte a anului care vine, urmând, ca mai apoi, să aibe loc și ceremonia religioasă.
Senzațional! Ce vedetă se căsătorește anul viitor?

Senzațional! Ce vedetă se căsătorește anul viitor?

Acum patru ani cei doi au luat această decizie, moment în care cuplul erau în pregătirile de a-și construi o căsuță, doar a lor, undeva în București. Tavi nu este la prima relație lungă din viața lui, anterior, dintr-o altă relație având deja și un băiețel, Mario.
Norocul i-a surâs Emmei, mulți ani în urmă, pe vremea când, adolescentă fiind, era o fană înfocată a trupei Talisman, de fapt așa s-au și cunoscut cei doi, actuali îndrăgostiți.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.