Selfie69 filmul românesc cu cel mai mare succes de box office

Al doilea film bate recordul primului

Selfie69 este o comedie de actualitate regizat de Cristina Iacob, și vine ca o continuare a filmului din 2014,

Filmul prezintă problemele de zi cu zi ale unor tineri obișnuiți, dar și aventurile acestora într-o comedie alertă și plină de umor. Filmul a avut premiera pe 16 septembrie și în primul weekend de la lansare a bătut recordul de spectatori. Astfel a devansat comedii americane, cum ar fi Bridget Jone’s baby, și a strâns peste 25.000 de spectatori. Cristina Iacob a declarat într-un interviu că este foarte bucuroasă și că nu se aștepta la un așa mare succes.

Selfie69 filmul românesc cu cel mai mare succes de box office

Selfie69 este unul din puținele filme de gen, românești, care a avut parte și de o campanie, la nivel național, de promovare și vizibilitate către public. Acest aspect a contat foarte tare în succesul pe care l-a dobândit. O altă comedie așteptată este Două Lozuri, ce-i are în rolurile principale pe Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, film ce va avea premiera din 23 septembrie în cinematografele din țară.

Selfie69 filmul românesc cu cel mai mare succes de box office

“Tinerii au nevoie de un film pentru ei în care se regăsesc. Şi se pare că actorii români pot depăşi starurile de la Hollywood”, spune regizorul Cristina Iacob. „E minunat când vezi că publicul se bucură de film, pentru că noi toţi l-am făcut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim să bucurăm cu #Selfie69 cât mai mulţi oameni. Avem nevoie de iubire şi de zâmbete largi în viaţa noastră. Veniţi la film cu mic, cu mare, nu o să vă pară rău. Ah, la acest film, părinţii au voie doar cu acordul copiilor”, spune Cristina Iacob.

O recenzie detaliată găsiți aici, iar recomandarea noastră este să mergeți și voi să vedeți filmul, pentru că merită văzut. Este o comedie bună care nu te plictisește.

Leave a Reply

Your email address will not be published.