Julio Iglesias, cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor, a venit in Romania pentru a-si incepe cea de-a doua parte a turneului european. In deschiderea concertului marelui cantaret urmeaza sa cante chiar fiul sau, nu Enrique, ci Julio Iglesias Jr.

Artistul a fost invitat la emisiunea Antenei 3, iar realizatorul emisiunii, Mihai Gadea a facut cateva gesturi care nu isi aveau rostul. Moderatorul l-a invatat pe Julio Iglesias sa spuna “Jos Basescu!” si “Antena 3 e aici”.

Scandalul dintre Mihai Gadea si Julio Iglesias continua! 1

Gabriela Ristea, reprezentanta lui Julio Iglesias in Romania, a sesizat CNA in legatura cu aceasta emisiune, potrivit hotnews.ro. Cea care il reprezinta pe Iglesias Jr. in relatia cu presa si care este responsabila cu vizita cantaretului a declarat ca a cerut inlaturarea inregistrarilor online cu acele secvente din Sinteza Zilei. Motivul invocat a fost ca acele imagini sa nu fie folosite in viitor.

Reprezentanta artistului a precizat ca a transmis CNA ca artistul “nu a spus JOS BASESCU in cunostinta de cauza, el crezand ca este o formula de ramas bun”.

Mihai Gadea a publicat pe Facebook, la finalul saptamanii trecute, un mesaj in care spunea: “regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias” si ca ar fi folosit numai “strigaturi” din folclorul urban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.