Roxana Ionescu, frumoasa vedeta supranumita “Mama Natura”, este pe cale sa incalce cea mai importanta regula nescrisa a postului PRO TV. Ea a debutat la Antena 1, fiind balerina in cadrul unei emisiuni, insa pauza luata de pe micile ecrane a adus-o la concurenta.

Posturile PRO TV si Antena 1 sunt cei mai mari rivali, de cand lumea si pamantul. De aceea, ei au evitat sa abordeze vedete trecute prin grila postului concurent. Aceasta idee tine probabil de imagine, dar, mai mult de atat, de orgoliu. Locul 1 nu va avea niciodata nevoie sa lucreze cu materia prima a locului 2.

Roxana Ionescu pare sa fie prima care incalca aceste reguli nescrise, fiind un mare eveniment in televiziune. Cand PRO TV a inceput castingurile pentru emisiunea din jungla si cea de la ferma, Roxana fusese initial taiata de pe liste, fiind considerata deja brand-uita de Antena, ea fiind prezentatoarea tuturor editiilor emisiunii “Splash”.

Indragita vedeta a fost intr-un final luata in calcul pentru una dintre emisiuni, iar producatorii i-au oferit o pozitie in cadrul show-ului “Ferma vedetelor”. Daca Roxana Ionescu va rezista in competitie pana la final, asocierea ei cu PRO-ul va mai dura inca o luna. Vreo problema? NU! Insa ce nu stiu telespctatorii este ca, dupa incheierea show-ului de la ferma, Roxana va sari inapoi in barca televiziunii care a consacrat-o. In luna iunie, potrivit surselor, va incepe o noua editie a emisiunii “Splash” la Antena 1, iar Roxana Ionescu este cap de lista ca prezentatoare, alaturi de Pepe.

Cu alte cuvinte, regula de aur a PRO TV-ului va fi incalcata! Se pare ca asocierea de imagine cu concurenta intervine mult mai repede in zilele acestea, decat prevedeau contractele pe vremuri. Sau sa fie vorba de o pana de vedete?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.