Toată lumea știe despre ce este vorba în celebrul show tv, difuzat de Pro TV, „Românii au talent”. Și la fel de bine, toată lumea știe, ca în ultimele două sezoane, juriul a fost format din patru vedete, marca Pro TV, și anume Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și actorul Bebe Cotimanis.
Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!
De anul acesta, însă, juriul a suferit o modificare, Bebe Cotimanis se întoarce la proiectele sale de teatru și televiziune, și în locul lui revine Florin Călinescu, fosta vedetă Pro TV din anii ’90.

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!

Reacțiile la vestea revenirii lui Florin Călinescu nu s-au lăsat așteptate, și au venit din toată media românească. Prima care s-a declarat încântată de colaborarea cu Florin Călinescu, a fost nimeni alta, decât Mihaela Rădulescu, declarând:

Mihaela Radulescu da din casa! In ce limba face dragoste cu iubitul parasutist

„Îmi pare tare rău că Bebe nu mai e cu noi. E o nouă provocare și pentru jurați și pentru concurenți. Chiar și pentru prezentatori și public ! Va fi un sezon interesant și nu pot decât să mă bucur că facem echipa ! Mi-era dor de Florin pe ecran.”

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!
În același timp, o altă personalitate din lumea Pro TV, Doina Gradea, care, pe vremea lui Adrian Sârbu, era mâna dreaptă în trust, s-a arătat foarte încântată de această revenire, spunem noi, spectaculoasă, declarând:

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!

„Bravo, ProTV ! Mihaela este o profesionistă în TV. Este super echipă în juriu. Mihaela Rădulescu știe să facă perfect show TV. Și spun sincer că e o echipă de vis în juriu: Andi, Andra, Mihaela și Florin ! Dream team !”
Ceea ce trebuie să reținem este faptul că, actorul, realizatorul și producătorul Florin Călinescu, în perioada de început, în anii ’90, alături de Andreea Esca, a fost cea mai importantă vedeta din trustul PRO. Vedeta a și dat o declarație după anunțul făcut de oficialii Pro TV, pe marginea acestei decizii:

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!

„Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe strada “unde ești, ce faci ?”. Nu știu de ce acum, există situații, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atâtea lucruri personale de ținut în mână. M-am întors la o viață mai simplă și am realizat că mai există timp pentru oameni. Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând !”

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.