Zavo nu s-a putut abtine de la replicile dure la adresa lui Corneliu Vadim Tudor. Barbatul a facut un anunt denigrant la adresa Oanei Zavoranu, pe care aceasta nu l-a mai putut trece cu vederea.

Vadim a afirmat ca a facut o solicitare la adresa Spitalului 9 pentru a o interna pe Oana. Afirmatia cea mai dura din partea barbatului si cea care a deranjat-o cel mai tare pe Zavo a fost aceea ca este “o prostituata”.

Oana Zavoranu i-a dat replica “Tribunului”!

„Ma voi ocupa personal de inmormantarea lui pentru ca in afara de o bancuta in parc nu are nimic, viseaza partide, generali, este un om cu grave probleme psihice, discursul sau este demn de un om de cultura cum este el. Pe mama a pacalit-o ca e membra a partidului sau si i-a luat 120.000 de mii de euro pe care nu i-a dat nici pana in ziua de azi. Pe vremea aia nu era spurcata si nu o scuipa”, a spus Oana Zavoranu, invitata pe platoul unei emisiuni.

Pe langa aceste raspunsuri acide, Zavo l-a acuzat pe Vadim ca isi inseala sotia cu o femeie cu 10 ani mai tanara decat el.

„Acest Vadim traieste cu o avocata, Adelina Popovici. Daca asta vrea razboi cu mine, desi nu are in sange. Familist convins, care e cu biblia dupa el…”, a declarat Oana Zavoranu.

Vadim nu s-a lasat mai prejos si scandalul dintre cei doi pare sa nu mai inceteze, desi dureaza deja de mai bine de doi ani.

„Vreau sa spun ca asta este o parazita, careia i s-a infundat. Si daca ea crede ca o iubeste lumea ca si-a bagat-o pe maica-sa in spital, se inseala. Ea nu reprezinta nimic, nu are nicio meserie. Actrita nu e, jurista nu e, gurista…este o mu…a, este un pamflet”, spunea Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zavoranu acum ceva vreme.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.