Relatia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana a ajuns la apogeu. Razboiul dintre cei doi soti este departe de a se incheia, insa tensiunea intre ei este maxima, saptamana trecuta Bahmu trimitandu-l pe Prigoana in fata procurorilor.

Omul de afaceri si-a acuzat sotia de violente asupra celor doi minori ai familiei, insa, contrar declaratiilor sale, Prigoana este cel care a ajuns la Parchet. Barbatul a fost audiat saptamana trecuta exact pentru acelasi timp de acuzatii, sotia sa denuntandu-l ca si-a batut copiii. Desi Prigoana sustine ca are probe impotriva sotiei sale, tot el este cel care risca sa fie pedepsit de justitie.

Fostul patron de televiziune s-a prezentat in fata procurorilor, pentru a fi audiat in dosarul in care a fost reclamat de catre Adriana Bahmuteanu ca si-ar fi lovit unul dintre baieti. Bahmu si Prigoana se afla in proces de divort.

Prezentatoarea TV sustine ca fostul deputat a mers la scoala unde invata fiul lor cel mare si ca l-a plesnit peste fata pe motiv ca a fost obraznic la cursuri. Andriana Bahmuteanu i-a facut plangere penala pentru aceasta fapta.

Silviu Prigoana nu s-a lasat mai prejos si, dupa aceasta audiere, a sustinut in cadrul unei emisiuni tv ca are proble impotriva sotiei sale si ca, de fapt, aceasta ar fi cea care i-ar lovi pe cei doi copii ai familiei. El a adaugat ca nu are de gand sa se foloseasca de imaginile si inregistrarile pe care le are care ar incrimina-o pe Adriana, alegand sa nu puna paie pe foc in acest razboi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.