Realizatorul si moderatorul de emisiuni politice Rares Bogdan i-a dat replici dure fostului presedinte Traian Basescu, raspuns la faptul ca acesta a refuzat sa vina la Realitatea TV din cauza prezentatorului.

Rares Bogdan a declarat ca nu il suporta pe Basescu si, potrivit opiniei sale, “tovarasul” Basescu ar trebui sa se afle dupa gratii, impreuna cu actualul premier Victor Ponta, pentru tot raul pe care l-au facut Romaniei.

„Am un mesaj către tovarășul Băsescu! Tovarășul Băsescu, ca să înțelegeți, dvs. ați afirmat că nu veniți la Realitatea TV pentru că eu aș avea nu știu ce funcție de conducere. Să vă liniștiți, nu am nicio funcție de conducere. Sunt realizator cu contract de censiune, drepturi de autor, la emisiunea mea și la măsuța mea de la Jocuri de Putere. Deci Jocuri de Putere, 21-24. Deci dvs. puteți veni la Realitatea. Dvs. ați zis că nu veniți că are ăla prea mare putere la Realitatea, Rareș Bogdan și nu-l suport. Nici eu nu vă suport pe dvs, recunosc. Ar trebui să fiți în pușcărie și dvs și dl. Ponta și toți cei care ați furat România”, a declarat Rares Bogdan, in cadrl emisiunii Jocuri de Putere.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.