Raluca Bădulescu a avut parte de nuntă cu peripeții

Raluca Bădulescu a îmbrăcat, duminică, rochia de mireasă. Ţinuta a fost una atipică şi a avut 15 kilograme.

Raluca Bădulescu s-a cununat religios, în urmă cu doi ani,  cu Florin Stamin. Acum au făcut o petrecere fastuasă duminică. Mireasa a purtat, în ziua cea mare, două rochii, ambele atipice pentru o mireasă. A slăbit peste 60 de kilograme. Acum îşi permite acum să poarte orice ţinută. Raluca Bădulescu a fost cât se poate de îndrăzneaţă la nunta ei. Blonda a îmbrăcat două rochii, ambele create de Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu a avut parte de nuntă cu peripeții

Una dintre ţinute a cântărit nu mai puţin de 15 kilograme. A fost cu adevărat spectaculoasă. Era cusută cu fire de aur. Cu pietre swarovski şi paiete. Rochia, cu trenă de 8 metri, a atras toate privirile. Raluca Bădulescu a dat apoi fuga la estetician. De această dată, vedeta Kanal D a optat pentru un tratament de întinerire cu efect imediat. Având în vedere că vârsta își spune cuvântul. Și-a dorit o gură senzuală. Așa că i-a solicitat doctorului să îi pună un pic de silicon în buze. După ce s-a uitat în oglindă, Raluca Bădulescu s-a declarat încântată de rezultate. Fiind sigură că va fi o mireasă fără cusur.

Raluca a avut un weekend plin. A reuşit să atragă atenţia sutelor de invitaţi de la petrecerea ei de nuntă. Nu a fost însă lipsită de accidente vestimentare. Raluca Bădulescu a investit enorm în petrecerea ei de nuntă, ce a avut loc în acest weekend. Ţinutele, foarte strânse pe corp şi decoltate, au atras toate privirile. Dar nu au lipsit nici micile accidente vestimentare. În euforia momentului, blonda a fost mai puţin atentă la detalii. Motiv pentru care a rămas cu un sân pe-afară, în timp ce se poza cu invitaţii.

Raluca Bădulescu a avut parte de nuntă cu peripeții

Printre cei care au vrut să le fie alături s-a numărat și cântăreața Cristina Spătar. Ea, intenționat sau nu, pare că a încercat să saboteze mireasa. Raluca Bădulescu a anunțat cu multe săptămâni înainte că își dorește o rochie de mireasă atipică, fiind înnebunită după auriu. Cristina Spătar nu a ținut cont de preferințele ei. Așa că la petrecerea de nuntă, „prințesa R&B” a ales să îmbrace o salopetă aurie. Care semăna destul de mult cu rochia de mireasă a Ralucăi. Există o lege nescrisă cum ca invitatele să nu aleagă niciodată o ținută în aceeași culoare ca rochia de mireasă. Tocmai pentru a nu atrage prea mult atenția. Regulă de care Cristina Spătar nici măcar nu s-a obosit să țină cont. Din fericire, Raluca Bădulescu a avut două rochii de mireasă. Așa că, după ce și-a primit invitații în rochia aurie, făcută special de bunul ei prieten Cătălin Botezatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.