Primele imagini cu burtica Biancăi Drăgușanu! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se iubesc mai mult ca niciodată, iar cei doi au planuri serioase anul acesta. Se pare că îşi doresc un copil, mai mult ca niciodată. De când s-au întors din vacanţa petrecută la New York, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi doresc enorm să devină părinţi. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte un copil, mai precis o fetiţă, merge şi la biserică să aprindă lumânări, să se roage ca dorinţa ei să se îndeplinească.

Până la acest moment fosta asistentă nu a confirmat că ar aştepta un copil, enigma încă există în legătură cu sarcina Biancăi. Vedeta spunea la un moment dat că nu şi-ar recunoaşte sarcina, decât în momentul în care s-ar observa, şi asta în cazul în care copilul ar fi sănătos şi ar avea o dezvoltare normal.

„Mi-aş dori să fie adevărată, chiar dacă aş fi însărcinată în momentul de faţă nu aş dori să dau detalii despre asta. Aşa cum au procedat multe alte persoane publice, în momentul în care s-ar vedea , sigur dacă acest copil ar fi sănătos şi ar avea o dezvoltare normală, cu siguranţă nu ai de ce să ascunzi pentru că e o bucurie de la Dumnezeu! Cu siguranţă pentru că suntem doi oameni asumaţi care ne dorim acelaţi lucru, am face public pentru prietenii noştri şi cei care ne iubesc şi ne-au urmărit povestea de-a lungul timpului, acest detaliu foarte important.”, declara la un moment dat Bianca.

Iubita lui Victor Slav îi urmăreşte fiecare mişcare iubitului ei, îi verifică mesajele pe care le primeşte, chiar intervine atunci când domnişoarele sunt insistente, dându-le direct…block. Vedeta a dezvăluit că „supravegherea electronică” a lui Victor Slav a dat roade… până ce şi-a schimbat parola.

„Ei, el e un bărbat curtat…Eu am văzut nişte mesaje pe Facebook şi am dat acolo nişte mesaje, am răspuns în locul lui, am zis mulţumesc mult nu sunt curios, la revedere. Erau nişte personaje mai insistente, aşa mi s-a părut mie şi am zis de ce să deranjezi omul dacă nu îti răspunde o data, de două ori, haide, block, du-te de aici, la revedere si block.. Lui nu i-a plăcut asta că nu era treaba mea să o fac, dar şi-a schimbat parola”, povestea Bianca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.