Anul 2016, locația Los Angeles, data 28 februarie. Acestea sunt coordonatele pe care trebuie să le ai în vedere, dacă ești cinefil convins sau, de ce nu, dacă vrei să vezi care sunt trend-urile în modă. De ce modă, o să întrebați ? Pentru că, în afară de faptul că Premiile Oscar, prin cea de 88-a ediție, de anul viitor,  reprezintă apogeul, „cireașa de pe tort” în industria cinematografică de la Hollywood și nu numai, dar este și locul unde cele mai noi obiecte vestimentare sunt prezentate, galant, atât de doamne cât și de domni.
Premiile Oscar 2016 au deja un prezentator!Dar să lăsăm acest aspect pentru dată la care va avea loc evenimentul și să vă spunem că organizatorii au anunțat oficial și gazda acestui strălucitor spectacol al filmului. Este vorba despre actorul american de comedie și stand-up, Chris Rock. Nu este la prima experiență de gen, deoarece în 2005 Chris Rock a mai fost gazda show-ului.
Premiile Oscar 2016 au deja un prezentator!Producătorii show-ului din 2016, David Hill și Reginald Hudlin, au justificat alegerea făcută, într-un comunicat oficial, dat publicității săptămâna trecută, spunând că:
Chris Rock este cu adevărat un mare profesionist al industriei entertainmentului. Actor de comedie și nu numai, scriitor, producător, regizor și realizator de documentare, le-a făcut pe toate. Va fi o gazdă fenomenală a Oscarurilor !”

Așadar, mai avem de așteptat cam 4 luni până să îl vedem la treabă pe Chris Rock pe scena Premiilor Oscar 2016.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.