Oana Zăvoranu scoate securea războiului încă odată

Oana a ajuns din reclamantă în reclamată

Oana Zăvoranu se pare că nu trece prin clipe linișite. Nu că ar fi genul de om care să aibă așa ceva.

Se pare că Instanța Judecătorească  i-a chemat pe Oana Zăvoranu și pe Pepe, fostul soț în această lună. S-a întâmplat de două ori, dar în dosare diferite. În primul dosar Oana se află în postura de intimată, iar în al doilea ca petentă. Oana Zăvoranu și fostul soț nu mai de ceva vreme de împărțit nimic, cel puțin sentimental. S-au  despărțit în 2011. De atunci Pepe și-a refăcut viața, are o nouă familie, fericită și două fetișe superbe. La fel și Oana, și-a refăcut viața recăsătorindu-se cu Alex, iubitul ei mai tânăr. Se pare că, totuși, trecutul nu le dă pace. Acum sunt nevoiți să se reîntâlnească, în instanță și nu în alte condiții mai fericite.

oana-zavoranu-scoate-securea-razboiului-inca-odata

După o aparentă liniște, războiul stă să reînceapă! Instanța le-a dat întâlnire de nu mai puțin de două ori în această lună, în două dosare diferite. După ce cazul său fusese inițial, clasat, Pepe a obținut repunerea pe rol a plângerii făcute. Plângere în care își acuză fosta soție de furt și distrugere. În primăvara anului 2011 a luat din casă aproape tot ce exista în ea.

Oana ar fi luat canapelele, salteaua de dormit cu inimioare, mașina de spălat, dar și hârtia igienică. După ce s-au despărţit, Pepe și-a acuzat fosta soție că i-a luat și 75.000 de euro dintr-un seif. Artistul a vrut să-şi recupereze prejudiciul şi i-a cerut fostei soţii daune în valoare de 150.000 de euro. În vara acestui an, Oana Zăvoranu a încercat să pună capăt acestui proces. Adepus o plângere în care a contestat durata prea mare a acestuia, dar fără sorți de izbândă.

Obligată să plătească daune

Fosta soție a lui Pepe a ”bifat” însă și ea o mică victorie în războiul cu artistul. Oana a obținut rejudecarea plângerii făcute pentru violarea corespondenției. Unde instanța decisese netrimiterea în judecată și neînceperea urmăririi penale împotriva fostului soț. Iar un prim termen a fost deja fixat pentru sfârșitul acestei luni.

Oana Zăvoranu scoate securea războiului încă odată

Pepe a reușit să câștige deja un proces de calomnie intentat fostei soții. A fost obligată să-i plătească daune materiale de 10.000 de lei. Oana Zăvoranu a achitat această sumă abia la un an de la stabilirea sentinței. După ce artistul a cerut executarea ei silită. După ce a primit-o, Pepe a donat suma respectivă pentru un caz social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.