Oana Radu este din ce in ce mai preocupata de aspectul ei fizic. Dupa ce a slabit 50 de kilograme, cantareata nu s-a putut abtine si a apelat la cateva interventii estetice la nivelul fetei. Ea si-a marit buzele cu acid hialuronic si se afla acum la cea de-a patra procedura de acest fel.

Chiar daca foloseste acidul hialuronic in doze mici, buzele ei au ajuns sa fie prea mari pentru forma fetei, avand in vedere ca fizionomia ei s-a schimbat o data cu scaderea in greutate. Fanii nu sunt deloc incantati de faptul ca Oana Radu nu se mai opreste cu acest proces de schimbare al trasaturilor sale naturale si au inceput sa ii reproseze acest lucru.

Dupa ultima interventie Oana a postat cateva imagini pe contul sau de Facebook si a fost criticata aspru de prietenii virtuali care au inceput sa o compare cu Bianca Dragusanu, vedeta deja ajunsa sa fie supraintitulata “Barbie”.

Oana Radu, criticata de fani pentru ca si-a marit buzele! “Incepi ca Bianca!”

”Frumoasa, dar ai exagerat cu buzele totusi. Pacat ca strici din frumusete. Esti superba fara buze mari sa stii! Te pup! Sper sa iei sfatul in considerare!”.

”De ce iti strici forma naturala a buzelor?”.

”Oana, nu iti mai bate joc de frumusetea ta prin a-ti pune botox… e pacat de tine ca ai slabit foarte mult si nu e bine sa iti bati joc de corpul tau”.

”Incepi sa fii… Bianca!!!!”.

”Hai k ai exagerat cu cu buzele alea, nu-mi place”.

Oare Oana Radu va lua in considerare sfaturile si criticile publicului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.