Fotbalistul Nationalei Romaniei are inca un burlac pe lista! Gabriel Torje a pus definitiv punct relatiei cu frumoasa Iulia Pralea. Dupa o iubire ca in filme si promisiuni de casatorie, se pare ca cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate, iar Torje este acum liber ca pasarea cerului.

Se pare ca Torje ii calca pe urme altui Don Juan de la Nationala Romaniei, Adrian Mutu, care a socat lumea mondena cand a divortat de Consuelo.

Relatia cu Iulia Parlea, o frumoasa prezentatoare de stiri sportive si fosta Miss Bikini, a inceput in urma cu 3 ani. Iubirea lor a fost cu nabadai, iar cei doi au ajuns chiar sa fie logoditi. De curand, internationalul le-a marturisit prietenilor ca nu mai are nimic in comun cu fost lui logodnica, iar sanse de impacare nu mai exista, ca alte dati cand s-au despartit si impacat.

“Gabi este hotarat sa fie holtei mult timp de acum inainte. El a tinut foarte mult la Iulia, a luat-o si in Spania, atunci cand a evoluat acolo, insa nu a fost sa fie sa ajunga la o casatorie. Au mai avut neintelegeri in toti acesti ani, dar au trecut peste ele, ba chiar se parea ca o vor tine asa la nesfarsit! De pilda, anul trecut, el spunea ca nu mai are nicio relatie cu domnisoara Parlea inca din aprile si, culmea, peste ceva vreme, i-am vazut impreuna. Totusi, la scurt timp, au pus punct si acum nu se mai pune problema de vreo impacare, mai ales ca au trecut luni bune de la despartire . Fiecare merge pe drumul lui, iar Torje pare decis sa cucereasca toate frumusetile care ii ies in cale si chiar isi pune planul in aplicare. Culmea ii si iese, ca e mare vrajitor”, au spus prieteni de-ai fotbalistului.

O alta dovada ca fosta iubita nu mai prezinta interes pentru Torje este faptul ca tanarul si-a sters de pe pagina persoanal de socializare toate imaginile cu Iulia, dar le-a pastrat pe cele cu el in diverse ipostaze de barbat liber.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.