Natalia Mateuț la concurență cu mama ei

Natalia Mateuț și-a surprins fanii de pe contul de socializare. A făcut publică o imagine în care apare alături de mama ei. Cele două au făcut un selfie. Au folosit un program de editare și au postat fotografia pe Facebook. Fanii au fost surprinși să vadă că cele două par mai degrabă două surori, decât mamă și fiică.

Natalia Mateuț la concurență cu mama ei

„Mama. O ador”, a scris Natalia în dreptul pozei. Mama brunetei a primit aprecieri din partea prietenilor virtuali. „Wow! Sunteți surori gemene”, „Ce bine arată mama ta”, a fost părerea fanilor.

Natalia Mateuț este din nou singură. Bruneta s-a despărțit de iubitul ei, în urmă cu aproape trei luni. Recent a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la separare.

Natalia Mateuț la concurență cu mama ei

” Ne-am despărţit din mai multe motive. N-aş vrea să le fac publice. A fost o relaţie tot timpul grea. Niciodată n-am vrut să pun punct. Când iubeşti un om ai un văl pe ochi şi lumea îţi zice. Dar nu vrei să îl iei. E un băiat pe care l-am iubit. O relaţie pe care mi-o asum şi o respect”, a mărturisit Natalia Mateuț.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.