Monica Gabor revine in tara din ce in ce mai des. Fosta doamna Columbeanu si-a facut o strategie si a inceput sa o puna in practica, rezultatul dorit fiind cel de a-si recupera fetita.

Tanara este stabilita in America, acolo unde isi traieste viata alaturi de iubitul sau chinez, omul de afaceri Mr.Pink. In urma cu mai bine de un an, Monica Gabor a renuntat la custodia fiicei sale, in fata instantei, pentru a pune capat razboiului cu fostul sot, Irinel Columbeanu. Satula de certuri si de scandalurile din presa, ea a renuntat si la Irina, fiica ei din casatoria cu omul de afaceri, parasind tara pentru a se stabili peste Ocean.

Gurile rele au blamat-o si au considerat-o o mama rea, acuzand-o ca relatia cu afaceristul chinez este mai importanta pentru ea decat Irinuca. Lucrurile nu stau chiar asa cum crede lumea. Prietenele apropiate ale modelului spun ca Monica asteapta ca fiica sa sa implineasca varsta de zece ani pentru a putea face o schimbare si a-si relua rolul de mama cu drepturi depline in viata micutei. La aceasta varsta, Irinuca va putea decide, in instanta, cu cine vrea sa locuiasca, in urma deschiderii unui nou proces de custodie.

“Am lasat-o pe Irina sa-si aleaga propriul destin. Sigur va vrea sa vina langa mama ei”, a dezvaluit Monica Gabor prietenelor sale.

Fosta doamna Columbeanu si-a intetit vizitele in tara, iar la inceputul anului a petrecut mai bine de doua saptamani alaturi de fiica sa. Vara trecuta au fost impreuna la mare, iar saptamana aceasta au sarbatorit venirea primaverii si Ziua Mamei una langa cealalta.

Irinuca pare sa fie foarte atasata de mama sa si chiar si-ar dori sa o viziteze in Statele Unite. Dorinta ei de a merge peste Ocean s-a cam diminuat dupa ca tatal sau, Irinel Columbeanu i-a explicat care sunt pericolele pe care le poate intampina daca plecata din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.