Monica Gabor lasă securea războiului de dragul fetiței

S-a împăcat cu Irinel Columbeanu pentru fetiță

Monica Gabor, toată lumea știe, nu a ieșit prea bine din mariajul cu celebrul om de afaceri, Irinel Columbeanu.

De partea cealaltă, nici Columbeanu nu stă pe roze, mai ales după ce a rămas fără bani și plin de datorii pe la bănci. Se pare că de data asta cei doi au lăsat orgoliile la o parte și au reușit o reconciliere. Nu de dragul banilor, nici vorbă, ci de dragul fetiței pe care cei doi o au în urma mariajului.Monica Gabor lasă securea războiului de dragul fetiței

Alianța dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu are ca subiect lupta pentru moștenirea celei mici, Irinuca. Monica s-a întors de curând în țară determinată să-i câștige averea fiicei sale. Ideea este că oul de afaceri ca să nu îi i-a banca toată averea, a trecut-o pe numele tatălui său. Odată cu încetarea din viață a acestuia din urmă, Columbeanu nu prea se mai poate atinge de ea.

După cum spun apropiații, o parte din avere a trecut și pe numele fostei soții, Monica Gabor, dar aceasta nu se poate atinge de ea, fiind a celei mici, și până la împlinirea vârstei de 18 ani. De-aici și această alianță între cei doi, pentru protejarea moștenirii celei mici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.