„Unele femei sunau la uşă, altele ieşeau pe geam!“

Detalii despre apetitul sexual impetuos al legendarului Marlon Brando ies la iveală la 11 ani după moartea actorului. Documentarul „Listen To Me Marlon“, lansat recent în Marea Britanie, pune cap la cap 200 de ore de înregistrări video din arhiva personală a starului hollywoodian ce a starului au fost compilate într-un documentar de 90 de minute. Printre altele, vedeta se autointitulează o „bestie în pat“ şi povesteşte despre femeile care părăseau dormitorul său pe geam în timp ce altele sunau la uşa sa.

Marlon Brando, sau confesiunile intime ale unei vedete de la Hollywood.

Filmul, regizat de Steven Riley, conţine filmări cu actorul în diverse ipostaze. Astfel, Brando este surprins în propria casă, în timpul unor interviuri de presă sau pe parcursul şedinţelor de hipnoză din cadrul terapiei pe care o urma.
Marlon Brando, sau confesiunile intime ale unei vedete de la Hollywood.În 1957, Marlon Brando s-a căsătorit cu actriţa Anna Kashfi, de care a divorţat doi ani mai târziu. În 1960 a luat-o de nevastă pe Movita Castaneda. Acest mariaj s-a sfârşit, de asemenea, după numai doi ani, când Brando, atunci în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit cu actriţa Tarita Teriipaia, în vârstă de 20 de ani. Totodată, el a avut o idilă amoroasă cu Marilyn Monroe şi aventuri cu nenumărate femei.

Dublul câştigător al premiului Oscar a recunoscut, de asemenea, şi dispreţul faţă de profesia sa, pe care a descris-o drept o modalitate de a supravieţui. Nici faima nu i-a adus fericirea, după cum însuşi mărturiseşte.
Marlon Brando, sau confesiunile intime ale unei vedete de la Hollywood.De altel, actorul nu-şi surporta nici propriul tată. Cu toate acestea, trăsăturile de comportament ale tatălui său l-au ajutat să-şi contureze personajul din filmul „Un tramvai numit dorinţă“ din 1951.

Marlon Brando, cunoscut şi pentru rolurile din „Last Tango in Paris“ din 1972, de Bernardo Bertolucci, şi „Apocalypse Now“ din 1979, de Francis Ford Coppola, a încetat din viaţă în anul 2004, la vârsta de 80 de ani, într-un spital din Los Angeles.
marlon-brando-640x360
A primit de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din peliculele „On the Waterfront“ din 1954, de Elia Kazan, şi „The Godfather“ din 1972, de Francis Ford Coppola. Marlon Brando s-a născut în Omaha (Nebraska), la 3 aprilie 1924, şi a copilărit în Ilinois. A studiat actoria la New York şi a debutat pe Broadway în 1944. În 1950, şi-a făcut debutul în film, în pelicula „The Men“, iar un an mai târziu s-a afirmat în ecranizarea piesei lui Tennessee Williams „A Streetcar Named Desire“.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.