Marius Niculae sub lupă de paparazzi

A fost fotografiat în compania unei tinere pitzi

Marius Niculae a fost și este unul din puținii fotbaliști români care nu și-a prea pus viața personală pe tavă.

Sportivul a trecut acum doi ani printr-o adevărată telenovelă în ceea ce privește viața lui de familie. Cristina, fosta sa soție a fost prinsă cu mâța-n sac, și Marius Niculae a încercat să treacă peste infidelitatea ei. Asta până în 2014 când, în cele din urmă, a depus actele de divorț și povestea celor doi s-a încheiat.

Marius Niculae sub lupă de paparazzi

În toată această perioadă nici familia sportivului nu prea i-a fost suport, inclusiv tatăl său nefiind de acord cu decizia lui Marius Niculae de a nu divorța imediat după ce Cristina îl înșelase. Dar a trecut acest episod, și se pare, conform paparazzilor de la Cancan, că fotbalistul și-a găsit liniștea în brațele unei alte tinere domnițe.

2Marius Niculae sub lupă de paparazzi

Este vorba de Maria Ale (așa se recomandă pe Facebook), în realitate o cheamă Maria Tudor. Tăticul tinerei domnițe este nimeni altul decât asociatul milionar al lui Sorin Cocoș, Iulian Tudor. Cei doi erau parteneri de afaceri la un lanț hotelier.

Marius Niculae sub lupă de paparazzi

Se pare că tânăra i-a sucit mințile sportivului și s-au și distrat de minune în cluburile bucureștene. Acum nu știm dacă distracția a fost pe banii lui Marius Niculae sau pe banii lui tăticu. Cert e că cei doi sunt împreună iar fata nu pare fără expreiență. Să fie ea aleasa lui? Rămâne de văzut.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.