Marius Ivancea, cunoscut ca și What’ s Up, o duce bine

Proaspătul mire a slăbit mult în ultima vreme

Marius Ivancea, cunoscut ca și What’s Up, se pare că îi priește căsătoria.

În luna august a acestui an, Marius Ivancea și Simina s-au căsătorit după trei ani de așteptare. Asta se pare că i-a priit ginerelui pentru că în câteva luni a reușit un adevărat miracol. Marius Ivancea a reușit să slăbească 18 kilograme, în câteva luni, ajungând de la 104 la 86 de kilograme. Toată această dietă a început în luna ianuarie a acestui an.

“104 kilograme aveam in ianuarie. Din cauza stresului, a agitatiei, a muncii. Pentru ca mancam o data pe zi si asta se intampla la ora 2.00 noaptea undeva la studio. Si pentru ca mancarea nu era facuta nici de nevasta-mea, nici de mama mea. Era mancare de la fast food. Fast food-ul te face sa ajungi la 104 kilograme. Si acum am ajuns la fabuloasa greutate de 88 de kilograme. Atat aveam azi. La nunta aveam 86. Dar dupa am zis ca ma relaxez putin ca m-am chinuit prea mult. Ma cantaresc in fiecare zi si-mi notez in calendar pentru ca asa vad ce se petrece cu dieta mea.

Marius Ivancea, cunoscut ca și What's Up, o duce bine

Si in functie de ce mananc, daca mananc ca porcul si ma bucur de ce mananc, se intampla sa ma si umflu. Dieta mea e foarte simpla, matematica simpla, cea de pana in clasa a 3-a. Daca in timpul zilei ajungi la 3000-4000 de calorii mancand ce te taie capul este foarte simplu. Daca ratezi masa de dimineata din cele 3000 de calorii dispar 1000. Deci raman cu 2000 de calorii, asta inseamna ca te mentii.

Celelalte doua mese, pranz si seara, trebuie sa le faci fara carbohidrati. Fara zahar, fara sucuri carbogazoase. Practic mananc orice fara carbohidrati. Piept de pui cu salata, inclusiv carne de porc fara prea multa grasime cu salata. Asta e matematica. Cand am chef sa mananc carbohidrati, nu-i amestec cu proteinele. Daca vreau cartofi, ii mananc cu salata. Fratele meu Dorian Popa m-a invatat ca slabitul nu se face niciodata in sala, ci prin mancare. Pentru ca cu mancarea te-ai umflat, nu cu sportul”, a declarat What’s Up

Leave a Reply

Your email address will not be published.