Scandalul dintre Madalin Ionescu si Dan Capatos s-a declansat dupa moartea Marioarei Zavoranu. Conflictul se datoreaza ultimului interviu luat de Ionescu, cand mama Oanei Zavoranu se afla pe patul de spital.

In emisiunea sa, Capatos l-a atacat dur pe Madalin Ionescu si a facut aluzii la modul in care a fost acordat si luat acest interviu, sustinand ca femeia nu era capabila sa vorbeasca in acele momente coerent.

„Daca un prezentator deghizat in infirmier o obliga (pe Marioara Zavoranu) sa spuna cu ultimele puteri daca ii da banii Oanei, cat ii da, asta cum se numeste? Acea filmare s-a facut cu acordul conducerii, care stia in ce stare este Marioara Zavoranu”, a afirmat Capatos.

Cu ocazia altei emisiuni, prezentatorul nu s-a putut abtine si l-a atacat din nou pe Madalin Ionescu.

„E o ipocrizie mascata sub masca sinceritatii. Moderatorul infirmier s-a dus acolo si a presat-o pe biata femeie. Noi nu fortam oamenii sa zica lucruri inainte sa moara, noi avem Dumnezeu”.

Madalin Ionescu s-a aparat de vorbele grele ale lui Capatos in mai multe randuri, iar in emisiunea sa de marti a ripostat dur.

”Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj sa se intalneasca cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus ca i-am grabit moartea Marioarei Zavoranu. Pai asa a vrut femeia sa se intample! Ea ne-a invitat la spital. Pana unde poate sa mearga mizeria voastra? O sa-l dau in judecata. Voiam sa il iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele si cu cifrele, ii iau tigla de pe casa. Ti-ai luat tratamentul sau nu? Ca tu ai zis ca luai intr-o perioada”, au fost cuvintele nervoase adresate rivalului sau, Dan Capatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.