Desi s-a declarat indragostit nebuneste de Renata, Leo de la Strehaia marturiseste ca nu a putut rezista farmecelor mamei ei si a avut o relatie cu ambele.

Manelistul povesteste cum, atunci cand iubita lui era pe serviciu, el si mama ei isi faceau de cap. Se pare ca nici pana in ziua de azi nu i-au trecut sentimentele pentru cele doua, pentru ca Leo inca le plateste chiria si mai apeleaza la “serviciile” lor, spunand ca “in loc sa iau o prostituata, o sunam pe ea, ii dadeam 20 de milioane si dormea o noapte la mine”.

 „Pana la urma pe Renata am bagat-o in televiziune, si stateam mai mult pe acasa cu masa. Aia, fusta scurta, sanii pe afara, ce vrei, m-a luat de cap. A venit la mine decoltata, tot ce vrei, apoi, a venit, s-a asezat langa mine, mi-a luat mana, mi-a bagat-o, intelegeti voi si mi-a zis „Leo, lasa-ma sa te s*g!”. Ce sa mai rezist? Intreb eu pe cineva care ar putea sa reziste la asa ceva. Apoi am inceput sa am o relatie cu mama Renatei. Mi-a facut o propunere, ca sa ii dau 50.000 de euro si sa fac sex si cu ea si cu Renata. Eu o iubeam pe Renata si imi era frica sa traiesc cu amandoua in aceeasi casa. Acum am ajuns sa nu ma intereseze. Ori cu Renata, ori cu mama ei, e acelasi lucru. Noi ne-am despartit acum trei luni de zile si am facut infarct din cauza ei. Am stat o luna in spital si ea n-a venit o zi pe la mine. Ea si acum ma suna sa ii dau bani sa isi plateasca chiria. I-am dat pana la urma, in ultima luna, aproape 400 de milioane. In loc sa iau o prostituata, o sunam pe ea, ii dadeam 20 de milioane, dormea o noapte la mine si aia era. Ele, amandoua, au aceleasi gesturi la pat. Ma gandesc ca ea poate a pregatit-o pe Renata pentru ce face acum. „, a dezvaluit Leo.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.