Lavinia Parva este foarte fericita alaturi de Stafen Banica Jr. Cele doua vedete formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, sunt deja logoditi si, de o buna perioada de timp, locuiesc impreuna. Par sa fie un cuplu perfect!

Se pare ca cei doi au planuri mari de viitor si se gandesc serios sa isi intemeieze o familie. Multe guri rele au spus ca Lavinia si Banica nu vor avea o relatie serioasa si ca lucrurile se vor termina pe cat de repede au inceput, insa s-au inselat. Mai mult, cuplul este foarte discret in ceea ce priveste afisarile in public, dar si declaratiile. Un singur lucru este cert! Au recunoscut ca sunt logoditi si ca sunt foarte fericiti impreuna!

Se pare ca viata de familie ii bate iar la usa lui Stefan Banica, deoarece Lavinia s-a apucat sa isi faca analizele si testele necesare unei viitoare mamici.

“Lavinia a fost la o clinica privata, acum cateva luni, unde si-a facut toate analizele si investigatiile pe care le fac femeile inainte de a ramane insarcinate. E un set de analize speciale pe care le fac femeile inainte de sarcina. Toate rezultatele i-au iesit bune”, sustine o prietena de-a Laviniei.

Cum nici Lavinia si nici Banica nu dezvaluie detalii despre viata lor privata, nici familiile celor doi nu dau declaratii. Acestia nu au “voie” sa faca publice informatii din culisele relatiei dintre vedete.

Intrebata de catre presa despre planurile fiicei sale, Stela Parva, mama Laviniei care locuieste in Timisoara, nu a dorit sa divulge niciun secret.

“Nu dau declaratii. Va rog sa ma scuzati, dar nu vreau sa se faca speculatii, sa se interpreteze ceva. Am mai vorbit cu jurnalisti si s-au facut speculatii. Nu vreau sa discut despre nimic, si fetei mele sigur nu i-ar placea sa stie ca eu am dat vreun interviu”, a afirmat Stela Parva.

Stefan Banica Jr. refuza sa vorbeasca despre viata sa sentimentala, iar Lavinia Parva este de parere ca presa distruge relatii si de aceea este o persoana foarte atenta si privata.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.