Oana Zavoranu si-a ingropat mama acum numai trei saptamani, iar de la moartea acesteia vedeta spune ca nu gaseste o mare parte din acte si din bijuteriile Marioarei. De aceea ea recurge la metode disperate sa descopere averea colosala pe care banuieste ca mama ei a ascuns-o.

Zavo a cautat peste tot! Acum a ajuns sa-i oripileze pe fostii vecini ai mamei sale, cautand in fiecare noapte averea disparuta in vila de la Afumati.

Oana Zavoranu este convinsa, dupa cum a declarat si intr-o emisiune TV, ca in vila din comuna Afumati, unde a locuit marioara Zavoranu, exista un seif ascuns, un loc in care mama sa tine bani, acte si alte bijuterii foarte valoroase. Angajatii mamei sale i-au spus ca nu exista un asemenea loc, insa Oana tott mai spera sa il gaseasca!

A inceput sa il caute chiar ea, atunci cand a vazut ca apropiatii mamei sale incearca sa o descurajeze.

“Aproape in fiecare noapte, Oana vine cu Alex. Stau aproape pana dimineata si rascolesc toata casa. Se vad luminile aprinse si siluetele lor cum se plimba prin casa, probabil cauta acte, bani sau bijuteriile despre care a spus ca au disparut”, ne-au declarat vecinii din Afumati, martori ai cautarilor disperate ale Oanei Zavoranu.

Acestia mai spun si ca s-au obisnuit sa vada lumina in casa aproape in fiecare noapte.

„In urma cu doua saptamani, era intr-o sambata. Eu am trecut spre casa mai tarziu, era intuneric afara, dar in casa erau luminile aprinse. Pe la 6 dimineata, cand am plecat de acasa, luminile erau tot aprinse. Stiu ca in casa erau cei doi. Am inteles ca au plecat cu putin timp inainte sa se lumineze afara”, a mai declarat un vecin.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.