Orice ar face, Ducesa nu reușește să împace gusturile tuturor. Mai ales din cauza celei mai recente apariții, Kate a fost intens criticată. A apărut la premiera mondială a celui mai recent film din seria James Bond într-o rochie superbă, diafană, care i-a scos în evidență silueta suplă. Cârcotașii au fost nemulțumiți însă.
Kate Middleton criticată din nou pentru aparițiile ei.A fost fotografiată în ultimul trimestru de sarcină cu părul nevopsit și câteva fire albe de păr la vedere. Și-a urmat îndatoririle regale și la scurt timp de la naștere a participat la o acțiune de caritate unde i s-a reproșat că a folosit prea mult dermatograf și că nu știe să se machieze. Practic, orice ar face, armata de cârcotași a lui Kate Middleton nu încetează să o critice. De aceea, o jurnalistă britanică îi ia apărarea Ducesei și explică într-un articol amplu publicat pe Daily Mail de ce ar trebui să fie toți mai îngăduitori cu tânăra prințesă.

„Niciun alt om nu ar putea suporta atenția și criticile care i se aduc constant. Nici măcar Diana nu a putut și știm toți cum a sfârșit ea. Prințul William are motive suficiente să își dorească să își apere soția. El știe ce înseamnă să fii constant analizată. În loc să o criticăm din cauza greutății, hai să încercăm să înțelegem. În timpul sarcinii, a suferit de grețuri violente, care au slăbit-o. Apoi, a fost nevoită să iasă în public și să se lase fotografiată la numai câteva ore după ce a născut. Este mama a doi copii și, deși beneficiază de ajutorul unei doici, se implică în mod direct în creșterea copiilor ei. Petrece mai ales nopțile cu cei mici, deci e de înțeles că slăbește”, scrie Amanda Platell.

 
Kate Middleton criticată din nou pentru aparițiile ei.Ea insistă asupra faptului că tipul de viață pe care îl duce este extrem de dificil și că nu ar trebui să fie atât de criticată, mai ales când vine vorba de stilul vestimentar adoptat. În încercarea de a-i ignora pe critici, Kate a revenit la un stil mai conservator după premiera filmului „Spectre” și a purtat încă o dată o ținută pe care criticii vestimentari au apreciat-o în trecut. La evenimentele de seară, ea a mizat pe imprimeuri florale și a ales croieli care să nu îi scoată în evidență corpul.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.