Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

Joss Stone va susţine un concert în premieră pentru România, la Timişoara, în data de 8 septembrie.

Cântăreaţa de muzică soul din Marea Britanie va susţine un concert ca parte a turneului artistei „Total World Tour”. Evenimentul este un proiect special al Plai Festival din Timişoara. A fost numită de către Billboard „Reggae Artist of the Year” în 2015. Si a fost nominalizată pentru trei premii Grammy, câştigând Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007.

Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

Joss Stone, născută în Kent pe 11 aprilie 1987, este o artistă complexa. Aceasta a jucat şi în serialul „The Tudors/ Dinastia Tudorilor”. Artista s-a implicat în proiecte muzicale precum Superheavy sau Band Aid 20. A dovedit implicare în cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor. Până în 2013 cântăreaţa vânduse deja peste 11 milioane de albume la nivel mondial. Avea o avere estimată la zece milioane de lire sterline. Stone este prietenă cu prinţul William şi a participat la nunta regală din aprilie 2011.

Concertul este un proiect special produs de Festivalul Plai, prezentat de Raiffeisen Bank şi susţinut de Primăria Timişoara. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care şi-au achiziţionat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.

Joss Stone va susţine în premieră un concert în România

Plai Festival va avea loc toamna aceasta la Muzeul Satului Bănăţean între 9 şi 11 septembrie. Organizatorii au pregătit publicului şi anul acesta un program bogat în muzică şi activităţi culturale sau recreative inedite. Artiştii pe care Plai îi va aduce anul acesta la Timişoara sunt: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi şi Fantome (artist rezident).

Leave a Reply

Your email address will not be published.