Jojo însărcinată din nou

Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți. Cătălina Grama, cunoscută de public mai ales drept Jojo, a dat o veste surprinzătoare. Ea și iubitul ei, actorul Paul Iapte, vor deveni părinți. Jojo a anunțat în această dimineață că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Și Paul Ipate este foarte fericit că va deveni tată.Jojo însărcinată din nou

„Eu și Paul vom avea o fetiță. Nu există nici veste mai frumoasă pe care aș fi putut să v-o dau și nici bucurie mai mare pentru noi.  Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați. Nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea că părinte. Achim este foarte încântat că familia noastră se va mari. El a fost cel care a spus că își dorește o surioară înainte că ea să existe măcar. Așa că noi credem că el a chemat-o. Abia așteptăm să va spun!! Dacă ați ști de câte ori am vrut să va scriu… Însă acum am simțit că e momentul potrivit. Eu cred că trebuie să îți urmezi inimă de fiecare data în viață. Când am aflat… am plâns și am râs în același timp. M-am simțit cu adevărat binecuvântată”, a scris Jojo pe blogul ei.

Și Paul Ipate a făcut marele anunț pe pagina lui de Facebook: ”Ieri mi-a cantat universul. Cea mai frumoasa muzica pe care am ascultat-o vreodata: bataile inimii copilului meu. Asa ca pregatiti-va! Little Ipate is coming!”, a scris el.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.