Iulia Pârlea tot mai îndrăgostită

Iulia Pârlea, acum o lună, dădea pe față legătura cu Alex Pițurcă, printr-o postare pe Facebook.

Acum, mesajele ei sunt mult mai profunde. Semn că fata e topită după noul ei fotbalist. În ceea ce o privește pe Iulia, aceasta a devenit deja o prezență constantă în anturajele fotbaliștilor. Mai ales că după despărțirea de Iulian Moga, s-a cuplat cu sportivul Gabi Torje.

Iulia Pârlea tot mai îndrăgostită

Dragostea dintre ei părea destul de mare. Mai ales că Iulia a părăsit România pentru a se muta împreună în Spania. Acolo unde juca Torje. Doar părea, căci cei doi și-au spus adio fără niciun regret. În schimb, Alex s-a despărțit ceva mai greu de frumoasa Orlanda. Cea cu care apropiații îl vedeau deja la altar.

A fost o iubire cu mai multe cumpene. Iubire care s-a încheiat la începutul verii. Acum, Alex pare la fel de îndrăgostit ca Iulia. Nu ar fi mare mirarea ca fostul selecționer Victor Pițurcă să se trezească pus în postura de socru mare, cât de curând.

”Când Dumnezeu trebuie să-ți dea, te caută El, și-ți dă! Nu trebuie să-l cauți, nu trebuie să-i ceri, trebuie să aștepți…”.

A scris Iulia Pârlea în dreprul unei fotografii care o înfățișează în brațele lui Alex Pițurcă. Se vede treaba că lucrurile între ei au evoluat în mod serios și fiecare s-a tratat de fosta relație cu noua iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.