Iulia Albu, temutul designer si comentator vestimentar, o ataca din nou pe Oana Roman. Desi cele doua vedete pareau sa se fi calmat dupa nenumaratele dispute televizate in care si-au reprosat tot ce aveau pe suflet, adevarul este cu totul altul.

Designerul nu s-a putu abtine si a criticat-o din nou pe Oana Roman, cu duritatea caracteristica si fara perdea. Fashion editorul a privit cu scarba o fotografie a fiicei fostului pemier, catalogand tinuta vedetei la evenimentul respectiv nedemna de analizat.

Din perspectiva Iuliei Albu acea imagine cu Oana Roman nici nu merita aratata pe post, iar criticile acide au fost scurte, dar cuprinzatoare. Fara mila, Iulia Albu i-a desfiintat cizmele purtate la repectiva aparitie publica Oanei Roman.

„Cum era vorba aia romaneasca – „Te simti ca o capra incaltata”. Nu stiu cum sa zic, parca e Milka incaltata. E o tinuta care ma deprima si o bag in aceeasi galeata cu tinuta Oanei Lis. O excludem ca sa nu ma enervez mai tare. „, a spus Iulia Albu.

Oana Roman s-a prezentat la un eveniment monden ce a avut loc seara, iar la tinuta ei foarte decenta a adaugat o pereche de cizme albe, care, dupa parerea designerului erau un accesoriu oribil.

Iulia Albu o face praf pe Oana Roman! “Zici ca e Milka incaltata”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.