Irinel Columbeanu și noua lui cucerire

Irinel Columbeanu se pare că și-a făcut de cap la Vegas, cu noua lui cucerire.

Este o vorbă celebră prin filmele americane care spune așa: ”Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”. Dar, pare-se, nu se prea aplică când în scenă intră Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și noua lui cucerire
Că îi place să se distreze cum poate el mai bine nu este deloc un secret. Iar acum, departe de România, tocmai în SUA, departe de ochii presei, milionarul Irinel Columbeanu a decis să își facă puțin de cap.

Și, evident, alături de amicul său de petreceri, Nick Rădoi, Irinel a început să facă, pare-se, victime prin comunitatea românească din Statele Uniter. Pentru că, o blondină tare frumușică ar fi căzut pradă mrejelor întinse de experimentatul milionar.

Și, acum, se bucură de momente extrem de fierbinți. Nadia a și fost surprinsă în compania milionarului de la Izvorani. În timp ce, într-o limuzină, părea să se bucure de momente extrem de fierbinți.

Conform informațiilor noastre, Irinel Columbeanu nu a pierdut deloc timpul cu mai tânăra Nadia. Iar relația lor ar fi, deja, una mult mai strânsă decât lasă să se vadă în public. De altfel, petrecerile au devenit de-a dreptul relaxante pentru Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și noua lui cucerire

Recent, și-a luat o piatră de pe inimă. Plecarea în Statele Unite ale Americii a lui Irinel Columbeanu, a fost la inițiativa Monicăi. Fosta soție a milionarului dorindu-și să își vadă fiica. Călătoria a fost una plină de îndoiel. Afaceristul temându-se pentru ce va însemna vacanța de peste Ocean.

Iar pentru a se liniști, omul de afaceri român a solicitat, în mare secret, o întâlnire cu Mr. Pink, întâlnire care, pare-se, s-a concretizat și a fost una extrem de plăcută.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.