Ioana Mihalache ne va reprezenta la Miss Grand International 2016

Miss Grand International 2016 este la fel de important ca Miss Univers

Ioana Mihalache este o tânără domnișoară din Constanța.

În vârstă de 25 de ani este la a doua ei experiență de acest gen. Este absolventă a Facultății de Științe Economice din Constanța și este vorbitoare de limbă engleză, spaniolă și italiană. Ea a reprezntat România şi în cadrul competiţiei internaţionale Miss Earth 2013 organizată în Filipine. Ioana va purta în Las Vegas ţinute oferite de către Emily G Fashion şi Boutique 177 dar şi o rochie creeata de designerul Christian Pelayo din Hollywood. Printre pasiunile sale se mai număra sportul, psihologia şi călătoriile.

Ioana Mihalache ne va reprezenta la Miss Grand International 2016

Ioana Mihalache a declarat că este o onoare să reprezinte România în această competiţie internaţională. „Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând România şi turismul României cât şi mesajul competiţiei ‘Stop the War’ în Las Vegas, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din Statele Unite ale Americii”, a mai afirmat aceasta.

Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Ioanei din perioada 6 – 26 octombrie 2016 din Las Vegas. O pot face vizitând pagina să oficială de Facebook „Miss Grand International Romania”. Aici vor putea vota România şi vor putea vedea cele mai noi poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Vegas, au precizat organizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.