Intr-un final inevitabilul s-a produs, cu toate ca se mai produsese de cateva ori si inainte!

Acum se pare ca este definitiv! Carmen Minune s-a despartit inca o data si se pare ca pentru ultima data de iubitul ei Franco.

Facem ce facem si tot la Bahmu-Prigoana ajungem, dar este inevitabil sa nu ne zboare gandul la ei atunci cand ne uitam la relatia dintre Carmen si Franco. Dupa o iubire furtunoasa, o despartire furtunoasa, in care Franco a fost considerat un capito; incheiat, a urmat o noua impacare si implicit o alta despartire.

Dupa doar cateva luni de la impacare, cei doi au luat-o iarasi pe drumuri separate, insa motivul tot nu a fost dezvaluit. Fata lui Minune a declarat pentru CANCAN.ro : „Pai, trebuie sa sapaţi voi mai mult voi, sa va daţi seama de niste lucruri. Tre sa fiti mai atenti la detalii.”

Sincer nu am inteles nimic si nici mama ei nu a reusit sa faca lumina. Nu intelegem daca este parere de rau, despartire amiabila, cu scandal, fara scandal, cu infidelitate sau fara, dar intelegem ca planurile de viitor ale lui Carmen au primat in fata iubirii.

Si pentru a elimina orice fel de confuzie, Carmen a declarat intr-un final ca a fost alegerea amandurora de a se desparti, dar tot nu a spus de ce!

Sursa: CANCAN.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.