Ilinca Vandici trăiește dragostea, ca-n filme

Ilinca Vandici trăiește o nouă poveste de iubire.

La sfârșitul lunii trecute, Ilinca Vandici și Cătălin Țîră au pus punct relației lor. Și cum nu are timp de pierdut cu regrete, vedeta a și-nceput o altă relație amoroasă. Acum, Ilinca formează un cuplu cu Andrei Neacșu. Este fiul fostului viceprimar al comunei Tunari, cu care a plecat, recent, într-o vacanță în Antalya.

Ilinca Vandici trăiește dragostea, ca-n filmeIlinca Vandici e îndrăgostită din nou. Nu se ferește să arate acest lucru. Cei doi au fost cazați, alături de un alt cuplu cu care au mers, la Delphin Imperial Luxury Resort, din Antalya, Turcia. Iubitul acesteia a postat mai multe cadre inedite. Ni-o arată pe Ilinca foarte fericită în brațele noului iubit.

Ilinca Vandici trăiește dragostea, ca-n filme

Ilinca a declarat  recent că are de gând să se bucure în tihnă de proiectele profesionale pe care le pregătește. Cât și de viața ei privată, alături de persoanele iubite. Cât despre căsnicie, Ilinca spunea vehement că ”nu simte că ar fi momentul pentru vreo căsătorie sau pentru un copil”. Ce-i drept, la momentul interviului, Ilinca încă forma, oficial, un cuplu cu Cătălin Țîră. Cine știe, poate s-au mai schimbat prioritățile între timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.