Ileana Lazariuc și povestea vieții ei

Ileana Lazariuc, dată fiind meseria mamei sale, mergea deseori cu aceasta la joburi.

Astfel că nopțile o prindeau în restaurante, unde-și făcea somnul pe unde nimerea. Nora lui Ion Țiriac are în prezent tot ce-și dorește. În primul rând, o familie fericita. Pentru Ileana Lazariuc, drumul până aici a fost însă unul presărat cu destule momente grele. Copil fiind, ea a suferit chiar, la fel ca și mama sa. Mai ales în momentul în care s-au mutat în România.

Ileana Lazariuc și povestea vieții ei

Ileana avea doar opt ani, atunci când s-a mutat în România, cu mama sa. Trecerea a fost destul de dură pentru ea. Ea obișnuită fiind cu bunica de la Chișinău și cu colegii săi de la școală. Mai mult, Anastasia a vrut chiar la un moment dat să se întoarcă în Moldova, cu fiica sa, de teamă ca aceasta nu se va acomoda. Artista nu avea cu cine să-și lase fiica.

Ileana Lazariuc și povestea vieții ei

Atunci când avea job-uri, aceasta o lua și pe Ileana cu ea. Între timp însă, fetița cea frumușică a crescut. Și ea însăși s-a apucat de muzică, pentru o perioadă. Apoi a devenit actriță. Ileana a renunțat definitiv la cariera sa artistică în momentul în care s-a căsătorit cu Ion Ion Țiriac. Este mamă a doi băieți, de creșterea cărora se ocupă personal.

Ileana Lazariuc și povestea vieții ei

”Dormeam pe scaune, pe mese. Peste tot pe unde apucam. S-a întâmplat foarte des, pentru că nu avea cu cine să mă lase. Eu eram mai mică. Mă lua tot timpul la concerte, adormeam. Eram copilul restaurantelor. Toată lumea știa a cui sunt. Îmi puneau o plapumă pe mine și mă lăsau acolo”, a povestit chiar Ileana Lazariuc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.