Cantaretul Grasu XXL, de la Okapi Sound, a vorbit pe scurt despre viata lui. Artistul se pregateste sa lanseze un clip numit “Drumul spre succes” in care isi spune povestea vietii, dezvaluindu-le fanilor trecutul sau.

„Nu poti sa faci arta fara sa fii sensibil. Muzica m-a salvat. E greu, ca orice drum spre succes. Am venit la 22 de ani in Bucuresti. Am fost in Italia la munca, pe santier. Ma dureau mainile. Am zis ca fac un album si o bubui. De cand m-am apucat de rap, toti spun ca sunt cei mai buni”, a marturisit Grasu XXL.

Rapperul si faimoasa Laura Andresan formeaza un cuplu de mai bine de 8 ani. Grasu XXL spune ca relatia cu frumoasa Laura l-a ajutat sa se schimbe si chiar sa piarda in greutate, spre binele lui.

Grasu XXL spune ca, desi nu au actele semnate, el si Laura Andresan sunt ca si casatoriti.

„Sunt deja ca si casatorit, sa nu se supere Laura pe mine! Suntem de 8 ani impreuna, daca vorbeam despre noi, nu mai eram acum aici. Am invatat multe de la Laura despre cum sa fii barbat. Nu stiam cand ne-am cunoscut. Cred ca si ea a invatat de la mine cum sa fie femeie. Cred in notiunea de familie, dar nu in casatorie. Vreau copii, dar nu vreau fata, mi-ar fi foarte greu”, a mai adagat Grasu XXL.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.