Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazar

Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazar. Fapt pe care acesta din urmă îl confirmă într-un mod foarte virulent pe pagina sa de socializare.

Contactat generalul în rezervă Gheorghe Turda ne-a mărturisit că:

Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazar

”Sunt un om integru. Nu vreau să-mi bat joc de munca mea. O carieră de 50 de ani, pentru cancancuri ieftine!”

Artistul, în vârstă de 68 de ani, a lăsat să se înțeleagă că despărțirea de cea care i-a fost alături în ultimii cinci ani nu a fost tocmai una amiabilă. În același timp, fosta soție, face declarații pe contul ei de facebook:

”Vine o vreme când trebuie sa pui punct și să o iei de la capăt. Nu poți ști sigur ce va fi mâine. Dar cu siguranță, mai bine decât azi. Exista momente când dai mult și primești foarte puțin. Când întinzi mana sa nu lași omul sa moară. Nu doar ca nu-ti mulțumește, dar îți mai da și peste mâna.

Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazar

Sau ca să continui proverbul, nu te lasă sa traiesti. Simt o eliberare din ceva. Ceva care ma sufoca. Ceva în care ma simțeam prinsă ca într-o capcană. Ceva din care nu prea puteam iesi. Ba de mila (uneori un defect, mila) ba, ce o sa zică lumea? etc.

Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazar

Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea. Și spui STOP! îți iei viața înapoi, și te bucuri din nou de lucruri mărunte. De culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilas sau jocul unui animalut. Bucurii mărunte care ți-au fost furate. De azi înainte vă am pe d-voastră. Familia în care m-am născut și pe Dumnezeu. Care ma va ajuta, pentru ca îl iubesc. De azi sunt un om liber. Uitasem ce înseamnă acest cuvânt…”

Asta este viața, ar spune cineva, dar ar fi fost mai bine să-și spele rufele în familie, adăugăm noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.