Gabriel Cotabiță are iar probleme

Gabriel Cotabiță a trecut pe lângă moarte dar și-a revenit miraculos.

A fost în comă și nimeni nu îi mai dădea vreo șansă la viață. Gabriel Cotabiță și-a revenit miraculos, iar acum prețuiește viața mai mult ca niciodată. În prezent, artistul se pregătește să facă pasul cel mare. Însă recunoaște că nu și-a revenit complet, iar recuperarea merge destul de greu.

” Nici Alina nu şi-a pus vreodată problema de căsătorie. Nu se poate cuantifica ce a făcut ea pentru mine. Chiar aşa de iubit am mai fost. Dar niciodată nu a avut nimeni ocazia să-mi demonstreze asta. Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias. Nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc.

Gabriel Cotabiță are iar probleme

Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor. Pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum. Este ceva sinistru, scriam eu urât. Dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme. Dar nu mai ştiu absolut nimic”, a spus Gabriel Cotabiţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.