Florin Salam e acuzat ca a tepuit doua restaurante romanesti din Statele Unite si a inselat asteptarile a aproximativ 500 de romani din America, ce isi cumparasera bilete sa-l vada live. Manelistul s-a intors in tara joi seara, dupa ce si-a petrecut mai bine de doua luni peste Ocean. El a venit direct la Miami, acolo unde si-a petrecut Revelionul impreuna cu iubita lui, Roxana, si unde a sustinut mai multe spectacole. Se pare ca Salam s-a umplut de bani in urma prestatiilor sale, astfel ca s-a gandit ca nu mai e cazul sa onoreze alte doua angajamente pe care le luase fata de alti organizatori de evenimente. Florin Salam trage tepe in Statele UniteVineri seara, cantaretul ar fi trebuit sa cante la Philadelphia, in Cafe Lava, in fata a peste 200 de romani, care platisera 100 de dolari in avans pentru a-l vedea live. In acesti bani intra si consumatia, cu exceptia bauturilor, pe care localul respectiv nu le comercializeaza. La New York, lucrurile au fost insa si mai dramatice. Circa 300 de romani platisera cate 110 dolari pentru a fi in sala la concertul lui Salam care urma sa se desfasoare sambata seara (ulterior, show-ul a fost mutat duminica). Organizatorii au inchiriat restaurantul Renaissance Astoria, pentru a fi mai mult loc pentru spectatori.

Florin Salam trage tepe in Statele Unite„S-au platit bani pe chirie si catering, pentru ca in pretul biletului intra si consumatia, s-a platit personalul care servea la masa si multe altele. Lumea l-a asteptat, pentru ca n-a mai cantat pana acum la New York, insa cu vreo 5 ore inainte de spectacol am aflat ca s-a anulat si ca trebuie sa venim sa ne luam banii inapoi”, a declarat un roman din New York.

Organizatorii au pus un anunt sec pe contul lor de Facebook: Florin Salam nu mai vine la NY si nici la Philly. Ca de obicei… Si-a cerut scuze si atat. Cei care au platit bilete sa ridice banii de la Harmony Terrace”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.